GUE Disover Dive

MAAK KENNIS MET DE WERELD ONDER WATER

GUE Disover Dive – Proefduik met GUE kwaliteit

Zoek het avontuur op. Ontdek plaatsen waar bijna niemand eerder is geweest. Met duiken is alles mogelijk. Van ondiepe riffen tot historische wrakken!

Voor wie?

Iedereen met een redelijk goede gezondheid en conditie kan deelnemen aan deze uitdagende sport. Het invullen van een medische vragenlijst is voldoende om een opleiding te volgen. Zelfs personen met kleine medische problemen kunnen goedgekeurd worden om te duiken.

Wat mag je verwachten?

Het GUE Discover Diving programma start met een korte presentatie, vol informatie om veilig te water te gaan. Uiteraard krijg je dan ook antwoord op al je vragen. Vervolgens worden de basisonderdelen van het duiken doorgenomen en geoefend in het zwembad. En daarna….Gaan we echt het (buiten)water in! Samen met je instructeur en de rest van je team ga je jouw eerste echte duik maken!

Wat heb je nodig?

De duiksets om onderwater mee te ademen staan al voor je klaar. Het enige waar je zelf voor moet zorgen, is een passend pak om te kunnen duiken in buitenwater. Overigens kun je die pakken via ons huren voor circa € 10,-.

Tijdsduur en planning

De GUE introductieduik neemt een complete dag in beslag. Want voor een eerste indruk met de onderwaterwereld moet je natuurlijk de tijd nemen.

Investering

De kosten van deze proefduik bedragen € 75= p.p. exclusief eventuele pakhuur.

X